office@cvjeticaninlegal.com
T: +381 (11) 409.11.76   +381 (63) 872.32.70

Zaštita konkurencije

Zaštita konkurencije

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners je spremna da odgovori na zahteve klijenata vezane za zaštitu prava konkurencije, kao i za sprečavanje raznih vidova povrede konkurencije. Dosadašnja praksa je pokazala da su pitanja vezana za zaštitu prava konkurencije jako delikatna ali i veoma zastupljena u odnosima između privrednih društava, preduzetnika, državnih organa, organa teritorijalne autonomije i lokalne samouprave.

Naša advokatska kancelarija se uspešno i sa dužnom pažnjom bavi analizom poslovne prakse klijenata, pružanjem pravnih saveta domaćim i stranim klijentima, između ostalog u vezi sa unošenjem klauzule zabrane konkurencije prilikom zaključenja raznih vrsta ugovora. Možemo se pohvaliti iskustvom u zastupanju klijenata u postupcima pred Komisijom za zaštitu konkurencije, kao i u sporovima vezanim za zloupotrebu dominantnog položaja na tržištu.

Imate problem o kojem se ne možete konsultovati sa svakim?

Kontaktirajte nas! OBEĆAVAMO VAM DISKRETNOST I POSVEĆENOST USPEHU! Pozovite +381 (11) 409.11.76.

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners iz Beograda pruža širok spektar pravnih usluga i pravnu podršku. Za sve vaše pravne potrebe na raspolaganju vam stoji naš pravni tim.

Važno je da imate advokatsku uslugu koja je krojena samo za Vas.

Pošaljite email na adresu office@cvjeticaninlegal.com i zajedno ćemo pronaći specijalno rešenje za Vas !