office@cvjeticaninlegal.com
T: +381 (11) 409.11.76   +381 (63) 872.32.70

Ugovorno pravo

Ugovorno pravo

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners ima bogato iskustvo u oblasti ugovornog prava, koja je dinamična oblast prava, ali ujedno predstavlja oblast koja je podložna zloupotrebama, kroz razne vidove izigravanja odredaba ugovora, sačinjavanja fiktivnih ugovora i slično.

Naš tim se prilikom sastavljanja ugovora, kao i aneksa postojećih ugovora, uvek trudi da sačini precizan i detaljan ugovor, koji će obuhvatiti sve što je neophodno za zaštitu interesa našeg klijenta, ali na taj način da se ispoštuje načelo autonomije volje, savesnosti i poštenja, načelo ravnopravnosti ugovornih strana.

Imate problem o kojem se ne možete konsultovati sa svakim?

Kontaktirajte nas! OBEĆAVAMO VAM DISKRETNOST I POSVEĆENOST USPEHU! Pozovite +381 (11) 409.11.76.

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners iz Beograda pruža širok spektar pravnih usluga i pravnu podršku. Za sve vaše pravne potrebe na raspolaganju vam stoji naš pravni tim.

Važno je da imate advokatsku uslugu koja je krojena samo za Vas.

Pošaljite email na adresu office@cvjeticaninlegal.com i zajedno ćemo pronaći specijalno rešenje za Vas !

Ideja kojom se vodimo je svakako maksimalna zaštita klijenta i sprečavanje bilo kakvog vida zloupotrebe ili prevare od strane druge ugovorne strane, vodeći računa o okolnostima svakog konkretnog slučaja. Našim klijentima pružamo širok spektar usluga kada je u pitanju sastavljanje najrazličitijih vrsta ugovora, kao što su ugovori o kupoprodaji, zakupu, ugovori o poslovno- tehničkoj saradnji, ugovori o prevozu i slično. Ujedno, zastupamo klijente u sporovima za naplatu potraživanja iz ugovornih odnosa.