office@cvjeticaninlegal.com
T: +381 (11) 409.11.76   +381 (63) 872.32.70

Porodično i nasledno pravo

Porodično i nasledno pravo

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners ima široko iskustvo i u oblasti porodičnog i naslednog prava. U okviru ovih grana prava često se javljaju brojna pitanja i nedoumice klijenata, kao i brojni problemi. Imajući u vidu da su u sporovima iz porodičnih odnosa često pogođeni i interesi dece, te da se radi o naročito osetljivim sporovima, ovoj vrsti sporova pristupamo sa izuzetnom pažnjom i posvećenošću.

Naša kancelarija pruža niz usluga iz ove oblasti prava, uz veliki stepen razumevanja i pažnje pristupa slučajevima vezanim za odnose između supružnika, brakorazvodne sporove, sporove o utvrđivanju očinstva, sporove o vršenju roditeljskog prava, sporove o podeli zajedničke imovine. Od velikog značaja su i sporovi koji se javljaju u okviru oblasti naslednog prava, kao što su sporovi za poništaj testamenta, sporovi za proglašenje ugovora iz naslednog prava ništavim ili rušljivim, pokretanje i vođenje ostavinskog postupka. Naša kancelarija je u svakom trenutku spremna da svojim klijentima pruži usluge vezane za izradu testamenta, izradu ugovora o poklonu ili ugovora o doživotnom izdržavanju.

Imate problem o kojem se ne možete konsultovati sa svakim?

Kontaktirajte nas! OBEĆAVAMO VAM DISKRETNOST I POSVEĆENOST USPEHU! Pozovite +381 (11) 409.11.76.

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners

Advokatska kancelarija Cvjetićanin & Partners iz Beograda pruža širok spektar pravnih usluga i pravnu podršku. Za sve vaše pravne potrebe na raspolaganju vam stoji naš pravni tim.

Važno je da imate advokatsku uslugu koja je krojena samo za Vas.

Pošaljite email na adresu office@cvjeticaninlegal.com i zajedno ćemo pronaći specijalno rešenje za Vas !